• Huidige filters wissen

Wie zijn wij?

Luxe Hotels & Resorts is een specialisatie van Travel Company Van Betuw. Door onze jarenlange ervaring in de reisbranche hebben wij vele malen kennis mogen maken met verschillende bijzondere luxe hotels en resorts. Met deze ervaringen en die van onze klanten hebben wij een mooie selectie van luxe hotels en resorts kunnen samenstellen op onze website. U vindt hier de beste hotels van o.a. ketens als RIU Hotels, Iberostar, NH-hotels, Fairmont, evenals authentieke boetiek hotels en Paradores.

 

Als u een luxe vakantie gaat boeken is het natuurlijk belangrijk dat alles goed geregeld is en als het even kan ook nog tegen de juiste prijs. U kunt bij ons een los hotelverblijf boeken maar ook complete pakketten inclusief vluchten, transfers, autohuur en excursies. Naast de chartervluchten bieden wij u ook lijndiensten aan, zodat u zelf uw vluchttijden kunt bepalen. Om deze reden maken wij voor iedere aanvraag vrijblijvend een offerte op maat.  De prijzen vindt u dan ook niet direct online maar in de offerte die wij u persoonlijk toesturen.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan met uw wensen.

Mist u een hotel?

We hebben een uitgebreide selectie van luxe hotels en resorts op onze website, desondanks kan het zijn dat het hotel van uw keuze er niet bij staat. Wilt u een prijs aanvragen van een hotel dat niet op onze website staat, klik dan op prijsaanvraag hieronder.

Prijsaanvraag of bel +31 (0) 24 3240040