• Huidige filters wissen

Bulgarije

Het land voor een heerlijke strandvakantie gecombineerd met prachtige natuur en cultuur. En dat alles ook nog eens spotgoedkoop!

Wilt u genieten van prachtige stranden, heerlijk zomerweer, prima accommodaties, lekker eten en uitgaan en dat alles ook nog eens super voordelig? Dan is Bulgarije het perfecte vakantieland voor u!

Bulgarije heeft een ideaal klimaat voor een zonovergoten vakantie, in de zomer schommelen de temperaturen aan de stranden tussen de 25 en 30 graden. De lange zandstranden behoren tot de mooiste van Europa, ze lopen heel geleidelijk af in de Zwarte Zee waardoor ze ook zeer kindvriendelijk zijn. Er is de laatste jaren veel geïnvesteerd in Bulgarije waardoor de accommodaties zich absoluut kunnen meten met de rest van Europa.

Accommodaties

Riu Palace Sunny Beach

Riu Palace Sunny Beach Riu Palace Sunny Beach is gelegen pal aan het strand van de Zwarte Zee. Het hotel biedt 24 uur per dag All Inclusive service aan. U kunt dineren in het hoofdrestaurant met terras of in één van de 3 specialiteitenrestaurants (Mediterraans,...

Mist u een hotel?

We hebben een uitgebreide selectie van luxe hotels en resorts op onze website, desondanks kan het zijn dat het hotel van uw keuze er niet bij staat. Wilt u een prijs aanvragen van een hotel dat niet op onze website staat, klik dan op prijsaanvraag hieronder.

Prijsaanvraag of bel +31 (0) 24 3240040